Om oss

Vi erbjuder marknadsledande, modulära säkerhets- och övervakningslösningar som passar just din båt och dina behov.

Vi startade Nordic Boat Security som ett svar på de alltmer ökande stölderna av båtar, motorer och båtvagnar samt för att kunna erbjuda båtägare en möjlighet att motverka inbrott och skadegörelse. Att hellre förekomma tjuven än att själva förekommas blev vårt ledmotiv och efter att ha kontaktat båtägare samt olika aktörer i båtbranschen så stod det snabbt klart att det definitivt fanns både efterfrågan och ett behov av någon form utav larm- eller övervakningssystem.

Våran affärsidé är att erbjuda båtägare högkvalitativa larmsystem med möjlighet till uppkoppling mot en larmcentral för övervakning dygnet runt, året om.

Tillsammans med våra samarbetspartners Global Ocean Security Technologies (GOST) och Westra Security AB kan vi erbjuda Sveriges båtägare flera lager av trygghet och säkerhet.

gost logo

Det USA-baserade företaget GOST har i över 15 år varit marknadsledande inom system för kameraövervakning, spårning och inbrottslarm till den marina miljön. GOST har tilldelats Product of Excellence från branschorganisationen National Marine Electronics Association samt blivit officiellt erkända av den amerikanska kustbevakningen.

Westra Security är ett auktoriserat bevakningsbolag med fristående larmcentral och rikstäckande väktarutryckning då man samarbetar med väktarbolag över hela landet. Westra Security är certifierade enligt ISO 9001 och 14001 samt även certifierade enligt SSF 136:5 från Svenska Stöldskyddsföreningen.

westra security logo

LÅT OSS GÖRA DITT BÅTLIV TRYGGARE

Med marknadens mest avancerade larmsystem levererar vi trygghet och säkerhet till våra kunder. Våra tjänster och produkter anpassas efter er båt samt önskemål. Vårt mål är att trygghetssäkra din vardag, oavsett var du är eller vad du gör. Båtlivet skall ge frihet, inte osäkerhet.

KONTAKTA OSS